Få solbriller med UV-beskyttelse hos Optiker Sommer i Frederiksberg

Solen er livgivende for vores planet og vores generelle helbred som mennesker, men lige så meget som den er god for os, lige så meget kan den gøre skade med sine UV-stråler. Hver sommer er der utallige reklamer, der varsler om vigtigheden af f.eks. solcreme i solens stråler, men hvad med dine øjne? Dine øjne er også vigtige at beskytte, når solen står højt. Optiker Sommer i Frederiksberg står klar til at finde et par solbriller med UV-beskyttelse, der passer perfekt til dig.

UV-stråling kan ikke ses af det blotte øje men vær på vagt!

UV-stråling er usynlige for det menneskelige øje, men det forhindrer ikke forhøjede mængder UV-stråling i at være utrolig skadeligt. Når det kommer til at udsætte dine øjne for UV-stråling, så er det bevist, at strålerne kan øge risikoen for både kortsigtede og langsigtede skader og sygdomme. Den bedste måde at sikre dine øjne på er med et par solbriller med UV-beskyttelse. Akutte skader på øjnene forårsaget af UV-stråling er:

  • Sneblindhed bestående i hornhinde/bindehinde-betændelse
  • Og svejseøjne

Forhøjet mængde UV-stråling kan øge risikoen for:

  • Tågede hornhinder
  • Og grå stær

Ligesom huden kan blive solskoldet, er øjnene altså i lige så høj grad udsat. Tag en snak med din lokale optiker i Frederiksberg og få hjælp til at finde et par solbriller med UV-beskyttelse.

Solbriller med UV-beskyttelse er et beskyttende lag for dine øjne – få hjælp i Frederiksberg

Solens skadelige UV-stråler kan altså forårsage alvorlige synsforringelser, hvis du ikke passer på. Solbriller med UV-beskyttelse fungerer som et beskyttende lag for dine øjne, så irritationer og følgeskader af øjets linse undgås. De færreste kigger direkte i solen, når den står højest på himlen. Derfor er det, i modsætning til kroppen, vigtigst at bære et par solbriller i formiddags- og eftermiddagstimerne. Her er den største risiko.

 

Se mere om hvordan du beskytter dine øjne på:
www.beskytdineøjnemodsolen.nu