Find briller til dit arbejde hos Optiker Sommer i Frederiksberg

Hvis det meste af din arbejdsdag bruges foran en skærm, kan det være en god idé at overveje et få et par briller til dit arbejde. Hvis du sidder ved f.eks. en computerskærm er afstanden ofte længere, end hvis du f.eks. sidder med en bog, og derfor kan du indirekte anstrenge dine øjne. Få hjælp til at afgøre, om du har brug for et par jobbriller hos Optiker Sommer i Frederiksberg.

Jobbriller i Frederiksberg

Briller til arbejde er specialdesignet til dig, der sidder meget ved en skærm. Det er vigtigt for dit velvære og motivation, at du ikke anstrenger dig mere end højst nødvendigt på jobbet. Et par jobbriller kan afhjælpe problemer i denne dur ved at gøre det nemmere at fokusere på skærmen.

Det er i forvejen anstrengende for kroppen at sidde ved skærm meget af dagen

Du har brug for briller til dit arbejde, hvis du skal anstrenge dig for at få et klart billede på skærmen. Dette er en unødvendig ekstra irritation, da kroppen i forvejen er ekstra anstrengt, når man sidder ved og kigger på en computerskærm det meste af dagen. Optiker Sommer i Frederiksberg hjælper dig med at afvende irritationen.

DOWNLOAD BROUCHURE OM SKÆRMBRILLER

Se mere på DANSK ERHVERVSOPTIK