Få en synsfeltscreening hos Optiker Sommer i Frederiksberg

En synsfeltscreening kan betragtes som en ekstra kontrol af dit syn. Hvis tilpas mange af dine sanseceller i nethinden holder op med at fungere, kan det medføre blinde pletter. En synsfeltscreening vil vise, om du har blinde pletter og dermed behov for behandling. Få hjælp hos Optiker Sommer i Frederiksberg.

Synsfeltforstyrrelser afsløres med en synsfeltscreening

Synsfeltforstyrrelser går på, hvordan dit fremadrettede/centrale syn og perifere syn fungerer. Det perifere syn anvendes ofte ikke bevidst men har stor betydning for orienteringsevnen. Selv om man bevidst kigger fremad via sit centrale syn, så vil hjernen opfange indtryk fra siderne via det perifere syn. Det centrale og det perifere syn kan blive påvirket af forskellige sygdomme. Din lokale optiker i Frederiksberg kan hjælpe dig med en synsfeltscreening.

Hvordan fungerer en synsfeltscreening? Få hjælp i Frederiksberg

En synsfeltscreening varer normalt 15 minutter. Den udføres med et computerstyret måleinstrument, hvor du kigger på et fast punkt på en skærm. En lysprik vil tændes forskellige steder på skærmens inderside. Hver gang du ser denne lysprik, skal du trykke på en kontakt eller sige det. Hvis der er tilpas mange gange, hvor du ikke får set lysprikken, kan det være tegn på udfald i synsfeltet.