Få kontaktlinser hos Optiker Sommer i Frederiksberg

Kontaktlinser er smarte. De kan på mange måder betragtes som nemme og gode til, hvad end din hverdag byder på af aktiviteter. Mange vælger også kontaktlinser, da de ikke gider gå med briller. Kom ind til Optiker Sommer i Frederiksberg og få en snak med en optiker om hvilke kontaktlinser, der vil passe til dig og dit behov.

De forskellige typer af kontaktlinser – hvilke er bedst til dig?

Der er fem forskellige typer af kontaktlinser, så det er jo lige med at finde ud af, hvilke der passer til dig. De fem typer af kontaktlinser er:

  1. 1-dags kontaktlinser
  2. 14-dages kontaktlinser
  3. 30-dages kontaktlinser
  4. Døgnlinser
  5. Flerstyrkelinser

Alle typer af kontaktlinser har hver deres smarte fordele i forhold til, hvad din hverdag bringer af aktiviteter. Din optiker er din bedste guide – Optiker Sommer i Frederiksberg står klar til at hjælpe dig.

1-dags kontaktlinser er perfekte til den aktive type, der vil slippe for rengøring. 14-dages kontaktlinser kan du sove med om natten og skiftes, som navnet henviser til, hver 14. dag. 30-dages kontaktlinser kan bruges i 30. dage og er kun til dagsbrug og skal derfor opbevares i rensevæske natten over. Døgnlinser kan bruges døgnet rundt i 30. dage. Disse er lavet af et specielt materiale, der sikrer mod irritation, da de jo netop kan bruges døgnet rundt. Så er der flerstyrkelinserne som er til dig, der har behov for flere styrke og/eller glidende overgang. Disse kræver dog tilvænning.

Gode råd til brug af kontaktlinser fås hos din lokale optiker i Frederiksberg

Kontaktlinser kan være besværlige at håndtere i starten, og derfor er det vigtigt med en grundig gennemgang af din optiker inden brug. Der er hos din optiker nogle gode råd at hente for, at du kommer bedst i gang med at bruge dine kontaktlinser.

Please accept statistikker, markedsføring cookies to watch this video.