Køb danske designerbriller hos Optiker Sommer i Frederiksberg

Når man snakker danske designerbriller, har man garanti på, at der er værnet om design og kvalitet. Går du meget op i designerting, ved du, at designerting ofte er dyrere end almindelige. Det er dog værd at nævne, at designerbriller nok er dyrere end et almindeligt alternativ, men så er kvaliteten også noget for sig selv. Kom ind til Optiker Sommer i Frederiksberg og se deres udvalg af danske designerbriller.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

 

De to mest populære danske designerbrillebrands

Når man er på udkig efter danske designerbriller, så er man sikret omhyggeligt udvalgt design, når det kommer til udtryk og materialer samt kvalitet. Hos Optiker Sommer i Frederiksberg kan du bl.a. få danske designerbriller fra:

  • Fleye
  • Og Thomsen Eyewear

Disse to brillebrands er ekstremt populære. Fleye er et dansk designerbrand, der stræber efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet. Fleye er en forkortelse af ”fine looking eyes”. De ønsker en vedvarende øgning efter skandinavisk inspiration gennem innovative detaljer og unikke farvesammensætninger. Fleyes eksponeringer ønskes også at skabe nysgerrighed, entusiasme og ikke mindst humor hos indkøberen.

Thomsen Eyewear derimod er kendt for at blande det originale med det moderne. Hos Thomsen Eyewear tror de på, at et godt steldesign er opnået, når form, farver og materialevalg skaber en udtryksfuld stemning. Thomsen Eyewear er et dansk designerbrillebrand, der er rigtig glade for lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium. Disse to er ofte brugt.

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk

 

Skab det fuldendte look med en dansk designerbrille fra Frederiksberg

Når man er en haj efter designerting, så kan man sige, at man skaber det fuldendte look. Danske designerbriller er især kendt for sine elegante, unikke, sprudlende og klassiske udtryk. Det vil altså sige, at du også, når det kommer til danske designerbriller, kan finde noget, der passer perfekt til dig og din stil.