Få de rigtige brilleglas hos Optiker Sommer i Frederiksberg

Der skelnes mellem to typer af brilleglas:

  1. Enkeltstyrkeglas
  2. Og flerstyrkeglas

Med enkeltstyrkeglas får du samme styrke i hele brilleglasset. Enkeltstyrkeglas er til dig, der enten er nærsynet eller langsynet. Flerstyrkeglas derimod er til dig, der hverken kan se skarpt langt fra og tæt på. Ved brilleglas i flerstyrkeglas er der flere styrker i glassets felter.

Brilleglas med enkeltstyrkeglas

Enkeltstyrkeglas bruges meget. Enkeltstyrkeglas bruges nemlig i tilfælde, hvor du kun har brug for briller i specifikke situationer som at læse eller køre bil. Brilleglas med enkeltstyrkeglas kan også korrigere de fleste bygningsfejl. Næsten alle har bygningsfejl i øjet, men de er kun nødvendige at korrigere, hvis de giver synsproblemer. Her kan det f.eks. blot være nødvendigt med en læsebrille, skærmbrille eller afstandsbrille, som er typer af briller der bruges ved specielle lejligheder.

Brilleglas med flerstyrkeglas

Brilleglas med flerstyrkeglas er til dig, der både er nærsynet og langsynet. Opbygningen af en brille med flerstyrkeglas er ofte, at det øverste felt i glasset, korrigerer synet, når du skal se langt, og det nederste felt i glasset, når du skal se noget tæt på. Optiker Sommer i Frederiksberg står klar til at hjælpe dig med dine eventuelle synsproblemer.