Få foretaget en synsprøve hos Optiker Sommer i Frederiksberg

De fleste mennesker oplever på et tidspunkt i livet, at synet svigter. En synsprøve kan afsløre, hvilke problemer der er med dit syn, og dermed hvilken styrke til et par briller eller kontaktlinser, du skal have for at få dit optimale syn igen. Hvis eventuelle synsproblemer opdages tidligt, kan de ofte afhjælpes. Kom ind til Optiker Sommer i Frederiksberg og hør mere om, eller få taget, en synsprøve ved oplevelse af udfordringer med dit syn.

Tegn på nedsat syn og dermed behov for en synsprøve

Der er visse ting som opleves i hverdagen, der kan være tegn på nedsat syn og dermed behov for en synsprøve. Disse er:

  • Vedvarende hovedpine – her anstrenger du indirekte dine øjne for at kunne se skarpt
  • Røde øjne – dette kan også opstå, fordi du indirekte anstrenger dine øjne men kan også være tegn på infektioner eller øjensygdomme
  • Dobbeltsyn – dette kan være tegn på grå stær
  • Eller behov for mere lys og problemer med at se skarpt på kort afstand– dette kan være tegn på langsynethed

Hvis du kan genkende en eller flere af ovenstående årsager til nedsat syn, så er det på tide at tage et smut forbi din lokale optiker i Frederiksberg og få foretaget en synsprøve.

Hvad er en synsprøve, og hvordan udføres den?

En synsprøve udføres ved hjælp af en bogstavtavle. Du vil til din synsprøve skulle se ind i en kæmpebrille med forskellige glas i. Synsprøven består af 21 tests. Ved mistanke om bygningsfejl eller øjensygdomme kan der foretages yderligere synsprøver. Under din synsprøve vil din optiker stille dig en række spørgsmål, der involverer din hverdag. Dette gøres for at få indblik i, hvilke udfordringer du oplever i det daglige, og hvilket behov der dermed skal dækkes. Optiker Sommer i Frederiksberg står klar til at hjælpe dig!