Find et par solbriller med styrke hos Optiker Sommer i Frederiksberg

Går du i forvejen med briller og kunne tænke dig et par solbriller med styrke? Det er lige så vigtigt at beskytte sine øjne som sin krop i solens skarpe stråler. Hvis dine øjne bliver udsat for meget UV-stråling, så kan det medføre korte og langvarige bivirkninger. Med et par solbriller med styrke sikrer du ikke blot dine øjne mod solens stråler men også, at du fortsat har klart udsyn. Kom ind til Optiker Sommer i Frederiksberg og se deres brede udvalg!

Hav et skarpt og afslappet syn i solen med et par solbriller med styrke

Når det kommer til solbriller med styrke så frygt ej – der er et hav af lækkert udvalg i forskellige designs, med forskelligt glas osv. Det er altså ingen sag at finde et par solbriller med styrke, der passer perfekt til dig. Der er dog nogle egenskaber, du bør overveje inden køb. Brilleglasset i solbriller med styrke kan enten være:

  • Fotokromisk
  • Polaroid
  • I diverse farver
  • Eller som fit-over eller clip-on

Hver af disse fire muligheder har hver deres fordele. Optiker Sommer i Frederiksberg står klar til at guide dig!

Hvilket solbrilleglas skal jeg vælge? Din lokale optiker i Frederiksberg hjælper dig

Der er fire muligheder af brilleglas til dine solbriller med styrke, men hvilket skal du vælge? Fotokromiskglas er smart, da det går fra gennemsigtigt til mørkt afhængig af, hvor meget solen skinner. Polaroidglas kan mindste irriterende refleksioner som f.eks. genspejlinger. Brilleglas i flere farver går på, at varme nuancer øger kontrasterne, når der er nedsat sol, hvorimod mørke nuancer virker afslappende for øjet men bevarer farveopfattelsen. Sidst men ikke mindst er der fit-over eller clip-ons solbriller. Denne type solbrille er et sæt, der blot sættes over dine nuværende briller og kan vippes ned, når solen begynder at skinne.

DOWNLOAD BROCHURE OM SOLBRILLER