Kom i gang med din synstræning hos Optiker Sommer i Frederiksberg

Synstræning kan kaldes et træningsforløb for bedre samsyn. Samsyn handler om øjnenes evne til at kunne arbejde sammen. Hvis dit samsyn ikke fungerer, kan du opleve symptomer som:

  • Hovedpine
  • Koncentrationsbesvær
  • Læsevanskeligheder
  • Og problemer med fokusering

Samsynsproblemer kan dog afhjælpes ved at træne øjenfunktionen. Hvis du oplever problemer med dit samsyn, så vil din optiker planlægge og tilpasse et synstræningsforløb perfekt til dig og dit behov. Dette behov går på, hvilke problemer træningen skal afhjælpe som f.eks. at opnå bedre læsefærdigheder, styrket motorik, øget koncentration eller bedre balance. Få mere information og eventuelt hjælp hos Optiker Sommer i Frederiksberg.

Hvornår er der behov for synstræning?

En synsprøve vil ikke alene kunne afsløre, om der er behov for synstræning. Her er behov for en såkaldt specialiseret prøve, og den anvendes ved symptomer som:

  • Dobbeltsyn
  • Træthed ved f.eks. læsning
  • Manglende koordination
  • Og/eller motoriske problemer

Disse symptomer viser sig ofte som problemer som, at man har svært ved at orientere sig i trafikken og dermed afstandsbedømme, man lukker det ene øje ved læsning, eller man læser en tekst men kan ikke huske, hvad man har læst. Problemerne kan også være udfordringer med fysiske aktiviteter, der er afhængige af synet som f.eks. at gribe en bold eller balancere. Din lokale optiker i Frederiksberg hjælper dig med at komme i gang med din synstræning, hvis det vil kunne afhjælpe dine synsudfordringer.

Hvordan fungerer et synstræningsforløb i praksis? Få hjælp hos optiker i Frederiksberg

Et synstræningsforløb omfatter hjemmeøvelser og øvelser med praktisk vejledning hos din optiker. Man skal typisk bruge 15-20 minutter om dagen på disse øvelser. Et synstræningsforløb giver typisk meget hurtige resultater. Hele dit forløb kontrolleres af din optiker i Frederiksberg, og øvelsernes sværhedsgrad øges i takt med resultaterne, og forløbets varighed afhænger af, hvilke synsproblemer, der arbejdes med.

 

 

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING